Disclaimer


aku hanya insan biasa, and im not a dietitian, so far atkins suits me,..i lost 6kgs in 42days,..riceless days but tahap metabolisma setiap org tidak sama,..Atkins best for me but it doesnt mean it best for you. But its nice that ATKINS provides some guidance. bg akak diet adalah ubah tabiat makan dan gaya hidup, anda buat, anda dapat!!! blog ini adalah catatan pengalaman peribadi sahaja

I CLICK, U CLICKS, CLICKS, TQ TQ. MUCHO GRACIAS!!!

Followers

DISCLAIMER ;

this is my personal journal and food diary , how i keep my track, a journey to lose weight, to get my ideal weight, BMI, my own passion and experience with . whatever you do, please consult your doctor first. atkins suits me but it doesnt mean it work for u.follow my diet is at your own risk.

Tuesday, August 3, 2010

Oh! Tak Rela...tapi Terpaksa

huhu,..ari ni kelam kabut punya pasal
myoliza tertinggal breakfast telor rebus....
ermmmm,..tadi dah sampai kat opis baru teringat kat telor tuuu...
so pagi nii tak der breakfast nak makan apa,..yer
kt pantry ade Kak Normah jual breakfast
tadi ade kueh ketayap,bingka, sandwich and beehon goreng...
huhu,..sandwich 2 hinggit, beehon pun 2hinggit
sandwich = roti, high carbs,..so cam mana
alang2 terpaksa, myoliza makan beehoon laa,..
walaupun akak tak rela you,...arrrrggggggh
hancus lagiii,....dah kenyang
and pepagi nii perut rasa full sesangat,..
klau bekfast telor 2biji tak laaah rasa sesenak niii,..
huhu,...nasib badan.
kalau tak makan,,,perut masuk mode lapar pulak.
alahaaaiiiii,....nak buat cam mana terpaksa kan
[alasan lagi...kan]
betul frust niiii,...i miss my telor...

p/s: and myoliza dok was-was nii,..dah matikan gas ker belum....huhu.
      moga semuanya selamat.tawakalalalallah. insyaallah semua selamat yer.amin

makluman:
and ade sesapa berminat nak beli GreenTea, tak??
start 2-21 Aug2010 MERDEKA SPECIAL tupperware ade offer for NatureCare Green Tea, 2x20bgs ,free 10bgs = 50bgs =RM36 hinggit sahaja, myoliza boleh tolong belikan,..klau nak 1kotak= 1x20bags = RM18 sahaja and pos free ;D

7 comments:

  1. akak, tea nie rasa dia kelat sangat tak? ain suka minum grean tea tapi selalu beli rsnya kelat sampai tak leh nak minum laaa

    ReplyDelete
  2. akak selalu minum yg ni, tupperware punya,..yg ni light jerr,rasa dia..dulu2 pekat gak 1st rendaman tu, terasa gak kelatnyer ;D

    ReplyDelete
  3. 'i miss my telor...'?
    kuikui,

    ReplyDelete
  4. cik,..i know i can always make u smiles ;D

    ReplyDelete
  5. kak.. kalu ain nak beli test try dulu mcm mana? akak email ain ye.. chomelest@yahoo.com

    ReplyDelete
  6. ain,
    ok,nnt akak belikan dulu yer.nnt dh dpt brg akak email to ain for details to delivery.
    maybe ain try dulu yg 10uncang.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...