Disclaimer


aku hanya insan biasa, and im not a dietitian, so far atkins suits me,..i lost 6kgs in 42days,..riceless days but tahap metabolisma setiap org tidak sama,..Atkins best for me but it doesnt mean it best for you. But its nice that ATKINS provides some guidance. bg akak diet adalah ubah tabiat makan dan gaya hidup, anda buat, anda dapat!!! blog ini adalah catatan pengalaman peribadi sahaja

I CLICK, U CLICKS, CLICKS, TQ TQ. MUCHO GRACIAS!!!

Followers

DISCLAIMER ;

this is my personal journal and food diary , how i keep my track, a journey to lose weight, to get my ideal weight, BMI, my own passion and experience with . whatever you do, please consult your doctor first. atkins suits me but it doesnt mean it work for u.follow my diet is at your own risk.

Thursday, August 12, 2010

OH! Kejadian di Petang 1 Ramadhan

hari ni opis hour sampai kul4.30jer
keluar kul5, umah dekat jer,..so boleh laa masak2 utk bukak posa
sampai umah and singgah kedai mamak beli ayam, basa basi dah pukul 5.30,,
and exercise naik tangga,..tingkat 14 ;D
and tetiba tak leh masuk umah,..lock pintu rosak,..HUWAAA
cam nerr nii,..x leh masukkkk,,cam nerrr nak masakkk,..huhu,..sungguh malang.
memang malang tak berbau kan. pagi tadi keluar mmg da rasa lock ni buat hal,..dalam hati dah berkata2,,,,kang petang karang tak leh masuk,..huhu
mmg betul2 tak leh masuk laaa,....lagi pun dah sebulan lock tu dok longgar,,
baru jer tanya member opis,,sesapa yg boleh repair lock tu,..huhu
sib baik ader rescue dari brother Indian and Uncle Ah Pek and anak dia, jiran sebelah,..
sungguh2 dia org kopek pintu umah,..lama laa jugak,....semua cara diguna pakai,..cuma tak kopak pintu jerr,..klau tak, tak berpintu jawab nyerr,..
oH! memang 1 Malaysia kan,...india and cina berganding bahu,,,tolong akak kan,..
thanks uncle and brother ,..dia org siap cakap,..haiyoo kesian you, nanti tak dapat bukak puasa!
huhu...

and dah tukar lock baru,..uncle suruh anak dia tolong belikan and tolong pasangkan,..
siap cakap, tak per,nanti ," aku suh dia org tolong pasangkan,..engkau cepat2 pegi masak dulu."
THANK YOU VERY MUCH,UNCLE.



alhamdullillah, sib baik dpat masuk and tk terkopak pintu tuu,...
dah siap pasang baru!

apa2 pun, sempat jugak masak utk berbuka,express style, 1hour,,sib baik siap sebelum berbuka
ayam percik
baby kailan
sayur campur
ayam goreng
fuyooo....byk nyerr masak,,,,sapa nak makan
utk 3 org jer ;D

taraaaa......

2 comments:

  1. ada gunanya kita berbaik ngan jiran tetangga

    ReplyDelete
  2. betul tu cik,..
    sib baik diaorg tolong,..;D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...