Wednesday, June 18, 2014

PROMOSI RAMADHAN & HARI RAYA 2014 : SERUNDING ASLI KG LAUT

Jom pakat order serunding kg laut untuk raya, 

Promosi Harga RUNTUH!!!!!! RAYA....Berakhir 15 JULY 2014,....Tempah Sekarang Sebelum Terlambat!!!! 



VALUE PACK RAYA !!!!!RM15 SAHAJA


[LIMITED TIME OFFER]

AYAM 225 GRAM

DAGING 270GRAM

IKAN 360 GRAM


*******HARGA *********


AYAM - RM68 SEKILO , 500GRAM RM34, 

250GRAM RM19

DAGING - RM60 SEKILO , 500GRAM RM30, 
250 GRAM RM15

IKAN - RM 48 SEKILO ,500GRAM RM24, 250 GRAM RM12



SILA PM OR WHATSAPP ; 0139039883 LIZA





Saturday, April 12, 2014

Gemuk Selepas Kahwin....?

Kenapa Perempuan selalu gemuk selepas kawin?
huhuhu...time kawin berat 60kg
selepas 1 tahun 6bulan,kawin oliza gained weight
hahahaha berat sekarang 75kg. huwaaaa ;( :::;;;;;;;;;

susahnya nak kurus,...???
alasan kann...huhuhu

p/s.Doktor cakap kalau nak pregnant kena turunkan berat badan.



"myoliza yg dulu bukan myoliza yang sekarang'

Saturday, April 27, 2013

Selamat Bercuti.com ~ Ho Chi Minh 20-24 April 2013

lama bercuti diet,....akak dah membesar bagai JOHAN...

best kan bercuti....apa pun boleh...kih! kih! kih...

apa pun,..Kita lah apa yang kita MAKAN. ..huhuhuhu...

The New Life has just begun...me before and after marriage....haisshhh...sooo GEMUKs.!

sila abaikan saja kegemukan akak ye,...enjoy the picture,..ooo PErgilaaah Melancong..;)







Saturday, January 26, 2013

Dah lama...

wah dah lama myoliza tak jengok blog,...dah bersawang...
hrmm,..badan pun dah makin bulat....sejak kawin ni,...
mana tak nya hari2 masak makan malam...
semua makan,..pantang jumpa,..
hahaha,....

KITA LAH APA YANG KITA MAKAN KAN....


p/s.en suami kata apa salahnya kalau gemuk,..hrmm,..mmg tak der salah,,tapi baju2 time slim dah x muat,..DIET OH DIET....oh! diet...,? (am planning for pregnacy..huhu)

Monday, July 23, 2012

Oh! Kita lah Apa yang Kita Makan!

myoliza main futsal at sport 7 ~ 11 july 2012

12 feb2009 vs 21 july 2012

dengan ATKINS segalanya mungkin!
walau dah lama tak strict atkins,..tapi sifir makan masih dijaga.
insyaallah,anda takkan GEMUK seperti anda yang dulu.
kalau naik pun sikit je,..yang penting kita tau apa yang kita makan.
makanan apa yg bagi kita gemuk kan.
so,..no harm trying!!!
ANDA BUAT ANDA KURUS!

Monday, July 2, 2012

Oh! Akhirnya kini Pasti di Puncak Kinabalu

alhamdullillah,..akhirnya myoliza berjaya menawan puncak kinabalu
pada 22-25 june 2012.
sama2 menjejak mimpi.
sama2 lurah didaki
sama2 puncak kita tawan.
berkat keazaman, latihan dan mental yg cekal.
GAMBATE...kami berjaya.








Deejavu Kinabalu!

Wednesday, June 20, 2012

Oh! Menuju Puncak.....debaran

menuju puncak
impian yang satu.....Mt KK...

here we comes....

hope for the best,..

insyaallah,,semoga myoliza diberi kesihatan yg baik,
stamina yg mantap...dan mental yg kebal
sehingga puncak Kinabalu.

Selamat mencabar diri sendiri.

p/s.semoga ini adalah hadiah yg terbaik utk pencapaian diri sendiri bagi tahun 2012,...and mahligai puncak kasih menanti. ;D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...