Disclaimer


aku hanya insan biasa, and im not a dietitian, so far atkins suits me,..i lost 6kgs in 42days,..riceless days but tahap metabolisma setiap org tidak sama,..Atkins best for me but it doesnt mean it best for you. But its nice that ATKINS provides some guidance. bg akak diet adalah ubah tabiat makan dan gaya hidup, anda buat, anda dapat!!! blog ini adalah catatan pengalaman peribadi sahaja

I CLICK, U CLICKS, CLICKS, TQ TQ. MUCHO GRACIAS!!!

Followers

DISCLAIMER ;

this is my personal journal and food diary , how i keep my track, a journey to lose weight, to get my ideal weight, BMI, my own passion and experience with . whatever you do, please consult your doctor first. atkins suits me but it doesnt mean it work for u.follow my diet is at your own risk.

Saturday, June 4, 2016

MENGHARAP....JENG! JENG! JENG!

Assalamualaikum dan salam sejahtera ,kepada semua pelayar blog Myoliza..
Morning uols...sedang buat apa tu...;)

tajuk kat atas macam suspen jer kan....mengharap apa tu Myoliza??

adalah...insyaallah dimakbulkanNYA doa.

menghitung hari.

hari ni sudah telat 6hari.

Ya Allah.Kami mohon yang terbaik dariMu.

Marhaban Ya Ramadhan. Ramadhan Ya Kareem.

insyallah segala usaha dan ikhtiar akan dikongsi.

Sharing is caring!

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...