Disclaimer


aku hanya insan biasa, and im not a dietitian, so far atkins suits me,..i lost 6kgs in 42days,..riceless days but tahap metabolisma setiap org tidak sama,..Atkins best for me but it doesnt mean it best for you. But its nice that ATKINS provides some guidance. bg akak diet adalah ubah tabiat makan dan gaya hidup, anda buat, anda dapat!!! blog ini adalah catatan pengalaman peribadi sahaja

I CLICK, U CLICKS, CLICKS, TQ TQ. MUCHO GRACIAS!!!

Followers

DISCLAIMER ;

this is my personal journal and food diary , how i keep my track, a journey to lose weight, to get my ideal weight, BMI, my own passion and experience with . whatever you do, please consult your doctor first. atkins suits me but it doesnt mean it work for u.follow my diet is at your own risk.

Saturday, March 20, 2010

Oh! Ulangtahunku 3 bulan yang lalu

Dilahir kan tanggal 17 January,..dah bulan ke 3 di tahun 2010, genaplah usia aku 35 tahun 3 bulan,...sungguh cepat masa berlalu,..benarlah,

" Sesungguhnya manusia itu berada dalam kerugian, kecuali org2 yg berpesan dgn kebenaran dan berpesan2 dengan keimanan."~ A Asr ayat 1-3

azam tahun baru ;

1. nak settle down this year ~ hrmmm,insyaallah dimakbulkan doaNYA,


2. nak turun berat badan ~ ni termasuk dlm agenda ke,,,rasanya carry forward thn lepas nyer,...hehehe,..harap2 thn ni menjadi,..jgn hangat2 taik ayam,...busuk oooo,..and GEMUK itu HODOHHHHHHHHHHHHH


3 bulan dulu tengah selera and memang aku suka mkn2 ni...janji sedap,,kalau jd food tester,mmg suka laaa,..ni my sista blanja on my bday, kat Secret Resepi, Wangsa Walk, Wangsa Maju,..jom tgk aku makan aper tuu....




Coklat brownies with ice cream...hehe masa ni tak kira laa carb dia berapa,..janji shedapppp,..sedap kan brownies....nyum3




aku 3 bulan yg lalu,...temban dan montel kan,...x yah susah2 pakai tepung naik sendiri...huhuhu





chicken black pepper (aku punya laa)...urmmm best nyerrr,..nyum3





my sista punya,..thai fried rice,..hijau kan sayur dia....




ni refreshment dia,..ice lemon tea ( aku nyer laaa) n apple juice,..my sista,..dia laa tu dok sms jerr

3 comments:

  1. sifu dzul...tu 3 bulan dulu laa,hehe...skrg tidak lagii.. dalam pantang,..huhu

    ReplyDelete
  2. boleh juga kira dalam pantang ek... akak ni manjang je kantoi, cuba kalo dalam pantang, tak penah kantoi plak, bleh je jaga makan..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...