Disclaimer


aku hanya insan biasa, and im not a dietitian, so far atkins suits me,..i lost 6kgs in 42days,..riceless days but tahap metabolisma setiap org tidak sama,..Atkins best for me but it doesnt mean it best for you. But its nice that ATKINS provides some guidance. bg akak diet adalah ubah tabiat makan dan gaya hidup, anda buat, anda dapat!!! blog ini adalah catatan pengalaman peribadi sahaja

I CLICK, U CLICKS, CLICKS, TQ TQ. MUCHO GRACIAS!!!

Followers

DISCLAIMER ;

this is my personal journal and food diary , how i keep my track, a journey to lose weight, to get my ideal weight, BMI, my own passion and experience with . whatever you do, please consult your doctor first. atkins suits me but it doesnt mean it work for u.follow my diet is at your own risk.

Friday, July 22, 2011

Oh! Kurus Sebelum Raya Tak Gemuk Challenge

salam semua Atkiners.
sudahkah anda menyahut cabaran Kurus Sebelum Raya  Tak Nak Gemuk Challenge.
hari ni dah masuk hari ke-4,yer,..pantas sungguh masa berjalan,ya!
ha,..apa tunggu lagi,..pada yg blm join, join sekarang,.!!!
pada yg belum start and masih berpikir pikir lagi,..nak diet ke tak,...
START IT TODAY,..JUST DO IT.
SAYANGI DIRI ANDA,...TO A NEW YOU DI PAGI RAYA.
ANDA BUAT, ANDA DAPAT.

LETS CHANGE IT TOGETHER. boleh join fanpage TAK NAK GEMUK di facebook,yer.

diet is all about change your eating habit.
mau gemuk, atau kurus, or maintain saja,...its all your own decision.bukan orang lain.
ramai dah yg berjaya.why wait more...? tunggu...tunggu,..tungguuu...
lama2 jadi TUNGGUL YG BESAR DAN BERAT.
HAHAHAHA.

p/s. utk maintain berat...pagi ni akak mkn 2 kpg wholewheat dgn tuna+timun+tomato,tapi pagi ni,,,akak pekena 1mug nescafe...huhu. =D

4 comments:

  1. wah, bestnya akak dah turun berat. sy berat lebih kurang akak dulu la. tgh nak turunkan smp 50kg. haih.. jenuhh berusaha ni. sy dah mkn ikut nasihat. insyaallah ada la hasilnya nnt. doakan ye

    ReplyDelete
  2. afina,..
    alhamdullilla,..berat dh turun,..tapi LEMAK dlm badan akak masih tinggi, lol :(

    ReplyDelete
  3. xpe nanti akan just kurangkan makan makanan berlemak ye. kak nak tanya, saya masa hari 1 dan 2. berat memang turun 1 kg sehari. tp kenapa bila dah lama, dia cam xturun cam tu dah? pastukan adakah ayam kepak madu tu tinggi carb dia?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...