Disclaimer


aku hanya insan biasa, and im not a dietitian, so far atkins suits me,..i lost 6kgs in 42days,..riceless days but tahap metabolisma setiap org tidak sama,..Atkins best for me but it doesnt mean it best for you. But its nice that ATKINS provides some guidance. bg akak diet adalah ubah tabiat makan dan gaya hidup, anda buat, anda dapat!!! blog ini adalah catatan pengalaman peribadi sahaja

I CLICK, U CLICKS, CLICKS, TQ TQ. MUCHO GRACIAS!!!

Followers

DISCLAIMER ;

this is my personal journal and food diary , how i keep my track, a journey to lose weight, to get my ideal weight, BMI, my own passion and experience with . whatever you do, please consult your doctor first. atkins suits me but it doesnt mean it work for u.follow my diet is at your own risk.

Friday, March 26, 2010

Oh! Jom nengok menu diet lagi...

taraaa,...dah masuk minggu ke-3 rupanya,..diam x diam,...cepatnya kan masa berlalu,..pejamcelik2,... and kawan2 kt opis dh perasaan aku dh kurus sikit,...ada yg tanya, weeii, kau diet kerr,..nk kawin ehhh,...??? ada kaitan kerr..diet ngan kawin???...hahaha,,,berjaya jugak akhirnya aku menurunkan berat badan, yg x penah2 nk turun ni yerr,.alhamdullilah, if there's a will, you will find the way,..your superwill power...hahaha...powerpuff girl..bagi aku benda yg baik harus dikongsi,..tiada rahsia laa,..makan mcm biasa,and x amik nasi or beehoon mee atau seangakatn dgnnya...x payah tahan berlapar n exercise pun,..more info you all check laa sendiri, pegi kt http://taknakgemuk.blogspot.com.
adik dzul tu buat dah berjaya...and kakak dia pun....and lagipun ni atkin's diet,..cuma kt superdzul punya blog tu dia simplified,..and dari pengalaman dia sendiri,...(chewwwah,..adik dzul,..akak promo awk nyer blog kt satu opis tau,..dgn bangga nyer akak promo) x salah kan share,...sharing is caring ;-)

jom tengok lagi menu diet dalam minggu ini....dah jd habit plak,..sblm mkn snap gambar ,..;-)




salad telor




lunch kat dataran usahawan, danau kota belakang cimb bank,..cencaru bakar+pucuk paku+timur+ikan bilis goreng


tomyam sayur

dua ketul drumsticks ni aku beli,..hari2 dok nengok aakak tu jual tepi corner jalan tuu,..rm2 seketul, chicken wing rm1.50,.....timun and tomato tu potong sendiri lerr,..dia bagi sos kicap...x blehhh,..aku tukar ngan mayonis,..ayam tu dibakar,..tapi x tahu laa dia perap guna aper,..manis gak sikit2,..hehehe,..harap di maafkan laa yerr,..smlm buntu nk msk apa,..lagi pun ayam tu hari2 dok say,..hi! hi! ;-)



telor+tomato+kobis+timun


lunch ari ni kat Istana Budaya cafe,...ayam bakar+bak choy+sayur kobis+timun rm4.50


ni sup sayur+ telor,..dinner for monday


sup ikan kembung,..(rebus jer tuuu,..campak halia,sikit+tomato+brokoli),,sedikit garam..dinner for tuesday


breakfast on monday,..salad telor and tuna plus mayonis

5 comments:

  1. tuna tu yang dalam tin punyer ker kak?

    ReplyDelete
  2. tuna dalam tin mmg low carb ke kak...saya tgh cube diet ni...ari ni ari kedua...

    ReplyDelete
  3. yup,..tuna tin tu low carbs,,leh mkn ;D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...