Disclaimer


aku hanya insan biasa, and im not a dietitian, so far atkins suits me,..i lost 6kgs in 42days,..riceless days but tahap metabolisma setiap org tidak sama,..Atkins best for me but it doesnt mean it best for you. But its nice that ATKINS provides some guidance. bg akak diet adalah ubah tabiat makan dan gaya hidup, anda buat, anda dapat!!! blog ini adalah catatan pengalaman peribadi sahaja

I CLICK, U CLICKS, CLICKS, TQ TQ. MUCHO GRACIAS!!!

Followers

DISCLAIMER ;

this is my personal journal and food diary , how i keep my track, a journey to lose weight, to get my ideal weight, BMI, my own passion and experience with . whatever you do, please consult your doctor first. atkins suits me but it doesnt mean it work for u.follow my diet is at your own risk.

Sunday, October 10, 2010

Oh! 10.10.10

apa ada 10.10.10
taniah pada yg mengabadikan kenangan terindah hari ini
selamat pengantin baru utk pasangan angkasawan negara, Datuk Dr Sheikh Muzaffar dan pasangan Dr Halina
tarikh keramat yg senang utk diingati semua
and myoliza dapat anak buah baru ..tapi bukan 10.10.10
lahir 3 hari lebih awal,..07.10.10, selamat datang ke dunia baru Maizatul Qaireen Anissa.
walaupun papa dia tak putus2 berdoa nakkan tarikh keramat tu,..hehe
apa2pun umi dan baby selamat, alhamdullillah.

baby qaireen

macam mana ngan diet myoliza yer,...
hrmm,,,cabaran jugak, ada gak cilok2
buat masa sekarang myoliza control kuantiti yg dimakan
[macam macam makan,kerepek raya blum abisss daa]
masih dalam keadaan terkawal.
harap2 berat maintain 55kg walaupun ade gak makan nasi.
[KITALAH APA YANG KITA MAKAN]
and masih naik tangga turun tangga for simple exercise.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...