Disclaimer


aku hanya insan biasa, and im not a dietitian, so far atkins suits me,..i lost 6kgs in 42days,..riceless days but tahap metabolisma setiap org tidak sama,..Atkins best for me but it doesnt mean it best for you. But its nice that ATKINS provides some guidance. bg akak diet adalah ubah tabiat makan dan gaya hidup, anda buat, anda dapat!!! blog ini adalah catatan pengalaman peribadi sahaja

I CLICK, U CLICKS, CLICKS, TQ TQ. MUCHO GRACIAS!!!

Followers

DISCLAIMER ;

this is my personal journal and food diary , how i keep my track, a journey to lose weight, to get my ideal weight, BMI, my own passion and experience with . whatever you do, please consult your doctor first. atkins suits me but it doesnt mean it work for u.follow my diet is at your own risk.

Sunday, March 27, 2011

oh!taknak gemuk day40

macam x percaya pulak,..harini akak timbang,..berat tunjuk 52kg,..
padahal makan cilok2,..langgar pantang, ade gak amik nasik
mmg kena makan & main tipu2 kot....utk nyah lemak degil....
atau ini hanya ilusi semata-mata
walau byk kali turun naik penimbang....
x kesahlaa,...janji berat x naik.kan kan kan

kitalah apa yg kita makan.
makan berpada2,..sekali sekala off track,..kita yg tentukan.
jgn pulak  lelama off track,...nanti nangis x suda.okay.

dinner: 1kerisi+1mangkuk sayur


dinner: 1kerisi+brokoli stirfry






6 comments:

  1. hi tahniah!52 tu dah kurus giler.. sonok nye kalau dah berat cam awk. sy pon atkins ni.selalu gak kantoi..induction x penah lulus 14 hari, skrg tgh induction balik buat kesekian kalinya..huhu

    ReplyDelete
  2. tahniah kak...sy nk msk mingu ke4 nie...last tmbg rabu turun tp bila timbang ms pegawai kesihatan dtg,naik lak..x tau mana 1 yg betul...hu hu hu

    ReplyDelete
  3. tahniah kak. saya mcm si aullea tu, tak pernah pass induction. sblm ni pernah buat, hampir berjaya, dah seronok mmg rasa kelainan pada badan (ms tu rasa mcm perut rasa mcm puasa pun ada -wpun mkn)
    tapi baru ni, saya kena sakit perut yg amat sangat smpai 4 hari, gi cek doktor, dia kata bnyk angin dlm perut dan suggest mkn bnyk fiber-buah, sayur, oat..hmm cmne nk atkin tu kak..what should i do nie...

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum
    saya nak tanya sikit
    Akak ada penyakit seperti darah tinggi atau kolestrol dalam darah tinggi selepas mengikuti diet ni tak? Sbb saya ada baca keburukan diet ni .

    ReplyDelete
  5. http://stayreward.com/index.php?share=60463 click this link to promote

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...