Disclaimer


aku hanya insan biasa, and im not a dietitian, so far atkins suits me,..i lost 6kgs in 42days,..riceless days but tahap metabolisma setiap org tidak sama,..Atkins best for me but it doesnt mean it best for you. But its nice that ATKINS provides some guidance. bg akak diet adalah ubah tabiat makan dan gaya hidup, anda buat, anda dapat!!! blog ini adalah catatan pengalaman peribadi sahaja

I CLICK, U CLICKS, CLICKS, TQ TQ. MUCHO GRACIAS!!!

Followers

DISCLAIMER ;

this is my personal journal and food diary , how i keep my track, a journey to lose weight, to get my ideal weight, BMI, my own passion and experience with . whatever you do, please consult your doctor first. atkins suits me but it doesnt mean it work for u.follow my diet is at your own risk.

Thursday, November 10, 2016

SAYA JUAL SERUNDING KG LAUT

Salam semua....hi uols...

macam mana diet uols....dah berjaya kurus ke ;)

ni Myoliza nak bagitau...nak tumpang iklan kejap kat blog yang lama bersawang ni...

Myoliza ada jual Serunding Asli dari Kg Laut,Kelantan

ada yang berminat tak,..boleh contact or ws 0139039883

visit: FB Fanpage : Serunding Eshop

FB link : https://www.facebook.com/myolizaeshop

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...