Monday, July 23, 2012

Oh! Kita lah Apa yang Kita Makan!

myoliza main futsal at sport 7 ~ 11 july 2012

12 feb2009 vs 21 july 2012

dengan ATKINS segalanya mungkin!
walau dah lama tak strict atkins,..tapi sifir makan masih dijaga.
insyaallah,anda takkan GEMUK seperti anda yang dulu.
kalau naik pun sikit je,..yang penting kita tau apa yang kita makan.
makanan apa yg bagi kita gemuk kan.
so,..no harm trying!!!
ANDA BUAT ANDA KURUS!

8 comments:

  1. amy,..

    myoliza dh xder rahsia nak kongsi..;)

    p/s. myoliza is going to be Mrs Sabri..soon, in 2weeks times...wink! wink!

    ReplyDelete
  2. salam..kak..lama sungguh menghilang, jom join kelab diet atkins di facebook

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum...

    Disini saya nk share produk untuk membantu kita kurus sambil berdiet. Produk yang terbukti berkesan tested and proven by me myself.

    Jom ke blog saya!!

    Kurus dengan Felinna Beauty Inch Loss Lotion

    ReplyDelete
  5. kak liza..trs tajam dagu!!leen pn try atkiens ni masa puasa ritu..tp wat dalam 8 hri je..trn 4kg..alhamdulilah..n berat stil maintain..kdg2 je naik skit..rini semangatny nak diet balik..smoga dipermudahkn!

    da follo akk..

    herdiaryoflife.blogspot.com

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...