Disclaimer


aku hanya insan biasa, and im not a dietitian, so far atkins suits me,..i lost 6kgs in 42days,..riceless days but tahap metabolisma setiap org tidak sama,..Atkins best for me but it doesnt mean it best for you. But its nice that ATKINS provides some guidance. bg akak diet adalah ubah tabiat makan dan gaya hidup, anda buat, anda dapat!!! blog ini adalah catatan pengalaman peribadi sahaja

I CLICK, U CLICKS, CLICKS, TQ TQ. MUCHO GRACIAS!!!

Followers

DISCLAIMER ;

this is my personal journal and food diary , how i keep my track, a journey to lose weight, to get my ideal weight, BMI, my own passion and experience with . whatever you do, please consult your doctor first. atkins suits me but it doesnt mean it work for u.follow my diet is at your own risk.

Monday, September 26, 2011

Oh! Lagi kisah adik saya yg berjaya kurus jugak...

haaa,..ni akak myoliza nak share pasal adik syahiroo
rupa-rupanya dalam diam-diam,..dia pun dh berjaya kurus,..yg sebelum ni tembam dan comel.
sekarang lagi comel laa kan,...HARUS laa kan.

sebelum 97kg

apa-apa pun adik ku,..taniah,..moga transformasi ini menjadi inspirasi untk orang lain,..yg mempunyai misi yg sama seperti kita,..TAK NAK GEMUK,..KATAKAN GEMUK ITU HODOH.
OBESITI SIFAR UNTK SEMUA.

ni latest pic nii,..hensem kan...

INILAH ADIK SYAHIROO KITA YG HENSEM DAN DEWASA SEKARANG....
MASIH SINGLE KAN,....MESTI LEPAS NI,..AWEK BERATUR.....HEHEHE

p/s.lama juga syahiroo ni berdiet lebih kurang 1thn 4 bln,..samapi jd kurus kering...leh baca kt blog dia http://syahiroo.blogspot.com/

so,..amacam geng atkiners semua dapat semangat balik tak,..semua org boleh kurus dgn semangat dan iltizam yg cekal.huhu...akak pun nak back on track jugak,...asyik ke laut jer diet.
sebab kita lah apa yg kita makan.

note: adik syahiroo yg hensem,..sorry,.entry dh kuar,..minta izin publish yer,...;D

7 comments:

  1. wah2 kak.....ramai dh pengikut kan...huhuhu...sama lah kita...ke laut dh nie....

    ReplyDelete
  2. Hahahha.. segan.. :) thanks kak myoliza~

    ReplyDelete
  3. Baru smalam sy tbaca pasal diet atkin ni. baca kat bicikut. terus rasa nak buat. Hari ni first day. tgok blog ni pun rasa tmbah smgat jugak. Hopefully bjaya! dah lama kot nk kurus. hehe

    ReplyDelete
  4. i am totally inspired. . insyaAllah nk buat juga, x sangka ada program diet camni. .ingatkan kalau nk kurus x payah mkn or makan sikt,rupanya kena low carbs. . tq sm,x sabo dh nie. . kena beli penimang satu letak kt bilikhehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...